Події
23 вересня 2015
Нардепа Парасюка звинувачують у привласненні джипу, надісланого з Канади для АТО (ФОТО)
Навколо броньованого джипа, на якому народний депутат Володимир Парасюк приїхав оглядати місце блокади Криму, виник скандал, коли автівка випадково потрапила до сюжету журналістів.
news-image

Зокрема, користувач Facebook Олександр Деркач на своїй сторінці повідомив, що автомобіль, переданий військовим з Канади, повинен був бути у добровольців, але чомусь опинився у депутата, передає «Єдність» з посиланням на Корреспондент.net.

"Нехай пояснює тепер, де він його взяв. Дивний збіг? Влітку з Канади приїжджав мій знайомий Джон Ющенко. Він приїхав, щоб перевірити чи приїхав джип Ford, який вони надіслали до Львова для добровольців. Нам сказали, що джип потрапив в "Дніпро-1". Ми їздили, перевіряли, як його роблять. Але як він тепер (опинився - прим.ред.) у Парасюка? - написав он.

В свою чергу нардеп Олександр Бригинець з цього приводу заявив:

"А хто, як не чесні депутати можуть вкрасти подароване волонтерами майно. Хотілося б почути пояснення від САМОГО (Парасюка - прим. ред.). Йому мало Коломойський платить, що той повинен батальйонних оббирати? Чи не платить? Ну, тоді інша справа.

Нагадаємо, бронеджип Парасюка потрапив до сюжету журналіста Богдана Кутєпова про блокаду Криму.

Нардеп Володимир Парасюк поки не прокоментував цю ситуацію. 

Читайте також: Парасюк показав як добирається до кримського кордону