Політика
27 вересня 2015
"Метою російських терористів не були передбачені людські жертви", - Шкіряк про теракт в Одесі
Радник Міністра МВС вважає, що злочин є справою рук ФСБ Росії.
news-image

Черговою спробою залякати українців називає радник Міністра МВС України Зорян Шкіряк теракт, що стався 27 вересня в Одесі. Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook, повідомляє «Єдність».

Чиновник впевнений, що до злочину причетні спецслужби Росії, зокрема ФСБ. Теракт був спланованим і беззаперечно не першим, а черговим.

"Метою російських терористів не були передбачені людські жертви. Вони чітко відслідковували, щоб під час вибуху поруч нікого не було. Саме тому, було обрано відповідний час для дистанційного приведення в дію вибухового пристрою. Варто зазначити, що ворог може діяти і руками, прикуплених ними, так званих "патріотичних формувань", для ще більшої дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні", - написав Шкіряк.

Радник МВС впевнений, що теракт в Одесі - навмисна провокація перед виступом Путіна на Генасамблеї ООН. Таким чином президент Росії намагається шантажувати весь цивілізований світ. Використовує він для цього найманців, які мешкають в регіоні, й вже їх руками чинить злочини на території України.

За інформацією повідомлення, в Одесі введено в дію план "Перехват", до його реалізації залучені спецпідрозділи МВС, Нацгвардії, СБУ.