Суспільство
28 вересня 2015
У перший день чергування патрульні поліцейські Харкова отримали 768 викликів
Перша доба роботи харківської патрульної служби виявилася насиченою.
news-image

Як повідомили сьогодні у прес-службі ГУМВС України в Харківській області, протягом доби харківські поліцейські відреагували на 768 подій, передає «Єдність».

Зокрема, перший день чергування нової патрульної служби виявився насиченим на адміністративні правопорушення (72), хуліганства (29), крадіжки (29), сімейні сварки (33) та різні конфліктні ситуації (32).

Так, в ніч на 27 вересня поліцейський патруль помітив поблизу одного з будинків по вулиці Клочківській компанію молодиків, яка була напідпитку. Хтось з цього натовпу п’яних людей кинув в патрульний автомобіль пластикову пляшку. Коли поліцейські підійшли до молодих людей, останні почали агресивно себе поводити. Хлопці лаялися та кидалися на патрульних Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві під час виконання цими особами покладених на них обов'язків щодо охорони громадського порядку) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує до двох років позбавлення волі. Слідчі дії тривають. 

Читайте також: Патрульна поліція Харкова оштрафувала міліцейське авто