Війна
1 жовтня 2015
У зоні АТО ситуація "відносно стабільна", під Старогнатівкою був бій - Тимчук
За минулу добу зафіксовані поодинокі обстріли з боку російсько-терористичних військ.
news-image

Про це повідомляє у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук, передає «Єдність».

Повідомляється, що північніше н.п. Старогнатівка зафіксовано боєстолкновеніє підрозділи сил АТО з терористами: дві групи противника обстрілювали опорний пункт із застосуванням великокаліберних кулеметів і АГС-17.

Південніше н.п. Піски передню лінію оборони терористів зайняли зведені підрозділи, погано орієнтуються на місцевості і відкривають вогонь по найменшого приводу. Зафіксовано вогонь зі штатного озброєння БМП по позиціях сил АТО, - пише Тимчук.


У районі н.п. Зайцеве бойовики відкрито провокують сили АТО на відкриття вогню - дрібні групи виходять на дистанцію до 300 м і відкривають безладний неприцільний вогонь у бік наших позицій.

Північніше н.п. Луганське посилена рота терористів зайняла позиції на нейтральній смузі і відкрила вогонь із стрілецької зброї у бік опорного пункту ВСУ.

Також продовжується ротація в лавах терористичних угруповань, фіксується прибуття до Луганська кадрових офіцерів ЗС РФ, які реєструються в Жовтневому районному військовому комісаріаті, «контрактники» з РФ реєструються в приміщенні колишнього Луганського облвійськкомату.

Читайте також: Тимчук: В зоні АТО ситуація загострюється, активізувались ДРГ бойовиків