Актриса Сандра Буллок удочерила дівчинку
Дівчинка стала другою прийомною дитиною актриси.
news-image

Актриса Сандра Буллок удочерила дитину, пише HollywoodLife, передає  «Єдність».

Юридична частина процесу завершилася, і грудну дівчинку, чиє ім'я поки невідомо, вже перевезли в будинок 51-річної кінозірки в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія.

Видання повідомляє, що Буллок давно замислювалася про поповнення в родині, але, за даними джерела редакції в оточенні актриси, вона «хотіла зробити це з правильним чоловіком». На думку інформатора, Сандра зважилася на удочеріння, переконавшись, що її відносини з нинішнім бойфрендом Брайаном Рендаллом досить серйозні і міцні.

Сандра не приховує, що шукала чоловіка для спільного виховання дітей, - розповів анонім журналістам.

Як нагадує HollywoodLife, дівчинка стала другою прийомною дитиною Буллок, біологічних дітей у актриси немає. Зірка виховує п'ятирічного сина Луїса. Вона всиновила його у 2010 році разом з чоловіком, телеведучим Джессі Джеймсом. У тому ж році пара розлучилася. З тих пір Буллок виховувала дитину одна.

Сандра Буллок - володарка премій «Оскар» і «Золотий глобус» у номінації «Краща актриса» за роль у фільмі «Невидима сторона» (2010 рік). Здобула всесвітню популярність, знявшись у кінокартинах «Руйнівник» (1993 рік) і «Швидкість» (1994 рік). Є власницею зірки на голлівудській Алеї Слави. У 2014 році очолила список найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду.

Читайте також: The Hollywood Reporter склав рейтинг найкращих телесеріалів усіх часів