Політика
6 жовтня 2015
Вілкул відмовився від дебатів з Філатовим
Кандидати на пост міського голови Дніпропетровська так і не зустрінуться в прямому ефірі.
news-image

Народний депутат і кандидат на пост мера Дніпропетровська Олександр Вілкул відмовився від дебатів зі своїм конкурентом на прийдешніх виборах Борисом Філатовим. Про це Філатов повідомив у своєму Facebook, передає «Єдність».

Нагадаємо, 5 жовтня Філатов опублікував на своїй сторінці у соцмережі скріншот листа від телеканалу 1+1, де його запрошують взяти участь у прямому ефірі телепередачі "Право на владу", яка відбудеться 8 жовтня о 20:30. Серед інших запрошених спікерів будуть кандидат на посаду мера Дніпропетровська Олександр Вілкул та кандидати на посаду міського голови Одеси Оксана Фабрикант і Саша Боровик.

Втім вже наступного дня Борис Філатов повідомив, що Олександр Віклул відмовляється від дебатів з ним через зустріч з виборцями, на яку останніх, мовляв, примушують йти у наказовому порядку.

Олександр Вілкул відповів теж на своїй сторінці у соціальній мережі, що готовий спілкуватись з усіма своїми опонентами, тобто і з іншими кандидатами на пост мера Дніпропетровська - Загідом Красновим та Максимом Курячим. І Філатову він радить влаштувати дебати з ними також, бо дуже небезпечно бути впевненим у перемозі та недооцінювати конкурентів. 

Борис Філатов натомість ексцентрично назвав Олександра Вілкула  "боягузом" і запевнив, що їм-таки ще доведеться поспілкуватись, адже назріло чимало питань.