Київ
7 жовтня 2015
Вночі на Оболоні поліцейський патруль затримав хуліганів, які влаштували бійку із перехожими
Молодик спочатку запропонував сімейній парі допомогу, а потім почав бити чоловіка.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м.Києві, подружжя пізно ввечері поверталося додому із великими продуктовими пакетами, передає  «Єдність».

До них ззаду підбіг хлопець і запропонував допомогу. Чоловік із жінкою відмовилися, але незнайомець продовжував йти поруч. Під час невимушеної розмови молодик почав залицятися до жінки, тож це обурило її чоловіка. Спалахнула бійка.

У цей момент на допомогу нападнику підбігло ще двоє невідомих. Поки дружина прикривала собою коханого, один із парубків викрав із її сумки мобільний телефон.

Поруч із місцем події проїжджав поліцейський патруль. Правоохоронці помітили бійку: миттєво затримали трьох нападників, а потерпілому викликали «швидку».

Коли хуліганів доставили до Оболонського районного управління міліції, в одного із молодиків виявили викрадений телефон. З`ясувалося: всі троє затриманих – товариші, уродженці Київської, Луганської та Черкаської областей, віком від 27-ми до 29-ти років.

Відносно молодиків розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Одному з фігурантів також інкримінують ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Нині зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Читайте також: У Києві під час святкування дня народження іменинник вбив гостя (відео)