Події
12 жовтня 2015
На Одещині 25-річна красуня через мережу Інтернет виконувала еротичні забаганки іноземних клієнтів
Заповзятлива жінка організувала на Одещині онлайн-порностудію
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в Одеській області, працівниками УБК ГУМВС була отримана інформація про те, що мешканка Одеси, з метою отримання доходу, у режимі реального часу розповсюджує в мережі Інтернет відеозображення, які відносяться до порнографії, переда є «Єдність».

Встановлено, що, не маючи певної професії, але володіючи приємною зовнішністю, 25-річна уродженка одного з регіонів України організувала у найманій квартирі онлайн-порностудію. За допомогою відеообладнання та комп'ютерної техніки заповзятлива красуня на замовлення іноземних клієнтів віртуально виконувала їх еротичні забаганки, які транслювалися замовникам в онлайн-режимі, - повідомили у прес-службі.

Послуги жінки коштували заокеанським клієнтам два-три американських долари за хвилину і приносили їй за місяць від двох до трьох тисяч доларів США. Гроші надходили на банківський рахунок, відкритий у фінансовій установі однієї із зарубіжних країн.

За даним фактом було розпочате кримінальне провадження. 

В ході обшуку за місцем мешкання жінки вилучено студійне та комп'ютерне обладнання, а також карта іноземного банку. Рахунок, на який надходили кошти, заблокований.

На даний час організаторці Інтернет-студії повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. 

Подібні дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування. Досудове слідство триває.  

Читайте також: На Львівщині зникла німецька "гуманітарка" вартістю понад 350 тис гривень