Війна
15 жовтня 2015
На Луганщині підірвався КРаЗ з українськими військовими, є поранені
Вибух стався поблизу кордону з Росією.
news-image

У с. Красна Талівка Станично-Луганського району 14 жовтня приблизно о 18:30 під час об'їзду прикордонної території військовий "КрАЗ" з дев'ятьма бійцями підірвався на фугасі, повідомляє «Єдність» з посиланням на прес-службу Луганської обласної ВЦА.

Отримали поранення троє військовослужбовців 1-ї застави прикордонної комендатури швидкого реагування з місцем дислокації в Харкові, які були прикомандировані до Луганському прикордонному загону, повідомляється на сторінці Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у фейсбуці. Постраждалих доправили до Біловодського району лікарню.

Військовослужбовці були поранені недалеко від кордону з Росією, що вказує на те, що могли закласти фугас диверсанти, які зайшли з території сусідньої держави, - наводяться в повідомленні слова голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки.

Нагадаємо, число обстрілів на Донбасі різко скоротилося з кінця серпня, а з 1 жовтня випадки порушення перемир'я фіксуються лише епізодично. При цьому більшість втрат військові несуть через підривів на вибухових пристроях.

Читайте також: На Луганщині підірвався місцевий мешканець