Події
16 жовтня 2015
На трасі Київ – Харків у ДТП загинув 43-річний військовослужбовець ЗСУ
Унаслідок зіткнення на автомобільне полотно стався витік бензину, який перевозили військовослужбовці.
news-image

Як повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Полтавській області, ДТП трапилася 15 жовтня о 18.50 на 134-му кілометрі автодороги Київ – Харків поблизу села Олексіївка Гребінківського району, передає «Єдність».

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Урал з цистерною, який рухався в напрямку Києва, допустив зіткнення з тягачем Рено Магнум з цистерною, який стояв на узбіччі.

Унаслідок зіткнення 43-річний водій Урала (сержант збройних сил України) загинув на місці, а його 44-річний пасажир (рядовий ЗС України) – отримав тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 28-річний водій вантажівки Рено Магнум не постраждав.

Унаслідок зіткнення на автомобільне полотно стався витік бензину, який перевозили військовослужбовці.

Рух транспорту у бік Києва був тимчасово обмежений. На даний момент рух транспорту відновлено, загрози учасникам дорожнього руху немає. Обставини ДТП встановлюються.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до ЄРДР за частиною 2 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. 

Читайте також: У Харкові податковець забажав обкласти підприємство "десятиною"