Спорт
16 жовтня 2015
"Шахтар" отримав розгромну перемогу в матчі з "Динамо"
Гра завершилась рахунком 0:3.
news-image

На столичному НСК "Олімпійський" завершився матч 11-го туру Чемпіонату України з футболу. Підсумок гри став несподіванкою для всіх:"Шахтар" - "Динамо" і рахунок 0: 3, повідомляє «Єдність».

Переможний гол лідери гри забили ще наприкінці першого тайму. Гірники вміло побудували гру, завдяки чому і добилися впевненої перемоги. Відбивши стартовий натиск "динамівців", "Шахтар" почав переводити гру на поле суперника. Під завісу першого тайму це принесло успіх.

Вболівальники бачили, що на 40-й хвилині відзначився Марлос після хорошої комбінації з Бернадо. Спочатку Марлос віддав пас Бернарду, той пройшов вперед і повернув м'яч Марлосу назад. Останній пробив практично з 11-метрової позначки в правий нижній кут. Отже 1: 0 на користь гірників.

У перерві букмекери давали 25% на нічию і 15% на перемогу "Динамо". Але на 59-й хвилині Тейшейра відправив м'яч у ворота. 2: 0 - на користь гостей. На 67-й хвилині Тейшейра відзначився ще раз, вийшовши один на один з Шовковським. В результаті "Шахтар" переміг "Динамо"з великим рахунком.