Київ
19 жовтня 2015
У Києві донька побила та задушила матір (відео)
Тепер жінці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
news-image

Столичні правоохоронці розкрили вбивство жінки, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу МВС.

До приватного будинку у Святошинському районі столиці правоохоронців викликав чоловік загиблої. Він знайшов жінку на підлозі у кімнаті, коли вранці спустився у помешкання із горища (там чоловік ночував, аби уникати сварок із дружиною, котра полюбляла заглядати у чарку).

Під час огляду тіла фахівці встановили, що жінка померла від удушення. Крім того, тілесні ушкодження вказували на передсмертну боротьбу.

Правоохоронці встановили, що будинок розділений навпіл: одна частина належала батькам, інша - доньці з зятем. Між жінками постійно виникали сварки, а останнього разу донька побила та задушила матір.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що вбивство жінки скоїла донька, яка мала певні психічні захворювання. Судом їй обрано міру запобіжного заходу – поміщення до спеціалізованого закладу в умовах, що виключають її небезпечну поведінку. Призначена психіатрична експертиза, яка доведе, чи усвідомлювала підозрювана свої вчинки. 

Слідчим відділом районного управління міліції столиці розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Триває досудове розслідування. Жінці загрожує до 15-ти років в’язниці.

Читайте також: На Хмельниччині чоловік забив співмешканку до смерті шухлядою та пилососом