Резонанс
20 жовтня 2015
Водій вбивці віце-мера Красногорська добровільно прийшов до слідчого
Водій підприємця проходить у справі як свідок.
news-image

Водій підприємця Амірана Георгадзе, розшукуваного за вбивство віце-мера Красногорська та ще трьох осіб в Красногорському районі Підмосков'я, добровільно з'явився до слідчих. Про це повідомив офіційний представник СК РФ Володимир Маркін, передає «Єдність».

Шота Елізбарашвілі добровільно здався, з ним працюють слідчі, - сказав Маркін.

Маркін уточнив, що адвокат водія подзвонив в правоохоронні органи і повідомив, що Елізбарашвілі хоче добровільно з'явитися до слідчих органів.

Водій підприємця проходить у справі як свідок, уточнив представник СК РФ.

Зі слів водія, він був поруч з Георгадзе до моменту вбивства випадкового перехожого - скутериста, після чого злякався і вирішив добровільно прийти в правоохоронні органи, - сказав він.

За словами Маркіна, картина події відновлена.

Спочатку було скоєно вбивство в адміністрації, звідки вони поїхали до себе в котедж, де була призначена зустріч з компаньйоном, який був винен велику суму грошей, - пояснив представник СК.

Нагадаємо, вчора близько 14:00 мск у своєму робочому кабінеті був застрелений перший заступник глави Красногорського району Юрій Караулов, а також керівник ВАТ "Красногорська електрична мережа" Георгій Котляренко.

У злочині підозрюється місцевий підприємець Георгадзе.
Ймовірно, що, ховаючись від слідства, він застрелив ще одну людину.
Пізніше в ході обшуку в будинку підозрюваного в селі Поздняково було знайдено тіло його партнера по бізнесу - Трістана Закаідзе.
На затримання підозрюваного кинута вся поліція Підмосков'я.
У СК і МВС підкреслили, що злочинець озброєний і дуже небезпечний.

Читайте також: Сьогодні віце-мера російського Красногорська розстріляли в службовому кабінеті