Події
20 жовтня 2015
Із Сирії до Севастополя прибули тіла 26 вбитих російських військових
810-та бригада морської піхоти ЧФ РФ, базована у окупованому Севастополі, зазнає важких бойових і санітарних втрат.
news-image

Про таке йдеться у сьогоднішньому огляді обстановки довкола сирійського конфлікту від Головного управління розвідки Міноборони України, повідомляє «Єдність».

У повідомленні зазначено, що станом на сьогодні із Сирії до Севастополя доставлено тіла 26 загиблих військовослужбовців зі складу 810-ї окремої бригади морської піхоти берегових військ Чорноморського флоту Російської Федерації. Розвідники також повідомили, що російське командування не спромоглося забезпечити нормальні санітарно-гігієнічні умови перебування своїх солдатів у Сирії, тож вони зараз масово потерпають від інфекційних захворювань.

Разом із цим, підрозділи армії Асада за підтримки авіації так званих "повітряно-космічних сил" РФ продовжують наступальні дії у провінціях Алеппо, Дамаск, Латакія, Хама та Хомс. Українські розвідники спостерегли певні успіхи тільки в районі Алеппо – там урядові війська захопили контроль над низкою населених пунктів. Загалом протягом доби літаками російського авіаційного угруповання здійснено 33 вильоти і завдано ракетно-бомбових ударів по 49 об’єктах на території Сирії.

Також вітчизняна розвідка виявила нові заходи російського командування з нарощування і забезпечення угрупування своїх військ на території Сирії. Так протягом доби військово-транспортні літаки Іл-76 здійснили два рейси до авіабази Хмеймім у Латакії, а кілекторне судно "КИЛ-158" (плавучий вантажопідйомник) Чорноморського флоту з вантажем військового призначення пройшло протоку Босфор та здійснює перехід до узбережжя Сирії.

 

Читайте також: Через останні російські авіаудари загинули 42 мирних сирійці