Світлана Лобода підтримує матір в її бажанні стати депутатом
Мати української співачки Світлани Лободи Наталя вирішила спробувати свої сили в політиці і балотується в депутати Ірпінської міськради.
news-image

Співачка всіляко підтримує бажання матері і в коментарі виданню ТаблоID розповіла, чому, передає «Єдність».

Моя мама народилася і проживає в місті Ірпінь, і не перший рік є громадським активістом, виступаючи проти знищення зелених зон міста. Її цілі прозорі: вона завжди наполягала на тому, що діти повинні грати в парках, скверах і лісах, а не дихати пилом на асфальтовій території багатоповерхівок, - зазначила Лобода.
Однак, протягом кількох останніх років, у зв'язку з активною забудовою Ірпеня та вирубкою лісів і парків, батькам не завжди вдається заховати малюків від загазованих бетонних вулиць. Моя мама глибоко переживала з цього приводу, і єдиний вихід, який вона бачила у цій ситуації - стати на захист природи і людей, які живуть усе життя в її рідному місті , - сказала Світлана.

Лобода повідомила, що нещодавно її матері запропонували балотуватися до міської ради Ірпеня, щоб "офіційно і повноцінно захищати інтереси жителів проти забудови паркових і лісових насаджень". 

І все б нічого, але Наталія Василівна йде в депутати по писку партії "Нові обличчя", першим номером якої є міський голова Ірпеня і забудовник Володимир Карплюк.

Як ще в травні писало "Chesno", зв'язок Карплюка з колишніми регіоналами, особливо зі скандальним екс-ректором податкової академії Петром Мельником, чітко простежується.

Крім того, Карплюк відомий кількістю нерухомості. У нього аж 67 квартир (загальна площа понад 7000 квадратних метрів), які він придбав в 2013-му році. А також 4 садових будинки.

Читайте також: У Португалії Світлану Лободу запідозрили у зйомці фільму для дорослих (відео)