Політика
21 жовтня 2015
Порошенко спростував інформацію про повістки на виборчих дільницях
Президент певен, що така інформація спрямована на зрив місцевих виборів.
news-image

Петро Порошенко 21 жовтня заявив про недопустимість розповсюдження неправдивої інформації щодо роздачі чоловікам на дільницях повісток від військкоматів, повідомляє «Єдність».

"Хочу зазначити, що восени буде призов військовозобов'язаних. Це не мобілізація. Це юнаки, обмежена кількість, що не будуть направлятися в зону АТО, а для проведення військового навчання. Але в найближчі тижні ми це робити не плануємо", — підкреслив Порошенко.

Глава держави наголосив, що ці неправдиві факти стосовно чоловічої частини виборців спрямовані на зрив виборів у країні та певною мірою дестабілізують ситуацію.

"Я думаю, що така інформація не випадково з'являється напередодні виборів для того, щоб спробувати зірвати виборчий процес", — зазначив Порошенко.

Нагадаємо, кандидат на пост мера Дніпропетровська та народний депутат Борис Філатов повідомив у своєму Facebook, що певні політичні сили навмисно знижують явку виборців на дільниці. Опоненти кандидата залякують мешканців регіону інформацією про те, що чоловікам на виборчих дільницях при пред'явленні паспорта вручатимуть повістку до військкомату.