Київ
22 жовтня 2015
У Києві у 25-річного хлопця злодії забрали«Lexus» за те, що він зустрічався з дівчиною
«Дозволивши» потерпілому зустрічатися з дівчиною, зловмисники натомість відібрали у нього дорогу іномарку.
news-image

До чергової частини Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві звернувся іноземець, який працює  на станції  технічного обслуговування і заявив, що близько 17-ї години двоє наглядно знайомих чоловіків,  погрожуючи  фізичною розправою, заволоділи його автомобілем марки «Lexus», передає  «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

В ході опитування заявника працівники міліції з’ясували, що напередодні йому надійшло дивне смс-повідомлення: автор застерігав від зустрічей з дівчиною, з якою у працівника СТО були романтичні стосунки. Хлопець поставився до погрози з гумором і тут же викинув її з голови.

Проте наступного дня до приміщення станції техобслуговування зайшло двоє та нагадали 20-річному потерпілому про застереження. Потім, погрожуючи застосувати до «неслуха» силу, заволоділи автомобілем, мовляв, що транспортний засіб тепер їхній, а дівчина хай залишається йому, - повідомили у відомстві.

У ході проведення оперативних заходів працівники Голосіївського районного управління за підозрою у вчиненні  кримінального правопорушення  затримали громадянина іншої держави, 1990 року народження, не судимого. Він дав свідчення проти свого подільника. 

Розшукові дії тривають.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 289 (Незаконне  заволодіння транспортним засобом) та затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. 

Читайте також: На Чернігівщині внаслідок отруєння невідомою речовиною постраждало 6 школярок