Росіяни планують знімати в Одесі продовження «Ліквідації»
В Одеській кіностудії поки не чули про ці наміри.
news-image

Гоцман повертається - російська компанія «Марс Медіа Ентертейнмент» збирається знімати продовження знаменитого серіалу «Ліквідація» про події у післявоєнній Одесі. Про це розповів засновник кінокомпанії Рубен Дишдишян, який був продюсером фільму, передає «Єдність» із посиланням на Думская.

Всі подробиці проекту продюсер обіцяє розкрити трохи пізніше, але запевнив, що зйомки заплановані саме в Одесі.
В Одеській кіностудії, яка в 2006 році надавала свої послуги росіянам (у фільмі, зокрема, використовуються павільйони і будівлі, що належать підприємству), поки не чули про наміри москвичів.
Як розповів директор кіностудії Андрій Звєрєв, зараз на території студії працюють три знімальні групи - знімають два серіали і один повнометражний фільм, і якщо з'явиться четверта група, їй будуть тільки раді.

Поки ніяких конкретних пропозицій до нас не надходило, але ми відкриті до співпраці. Нехай росіяни знімають у нас кіно про Одесу або дитяче кіно. Я взагалі вважаю, що кіно має бути аполітичним, - зазначив Андрій Звєрєв.


Нагадаємо, серіал «Ліквідація» режисера Сергія Урсуляка вийшов на екрани в 2007 році і набув чималої популярності. У головних ролях знялись Володимир Машков, Володимир Меньшов, а також любитель стріляти в українських військових Михайло Пореченков.
Через скандальну витівку останнього в Донецькому аеропорту, Держкіно заборонило показувати «Ліквідацію» на території України. Але, оскільки героя Пореченкова у першому сезоні вбивають, можливо, заборону не поширять на другу частину.