Київ
23 жовтня 2015
Київські поліцейські критикують власних керівників та свою службу
Серед їхніх претензій – погане ставлення деяких керівників до підлеглих, брак роботи з персоналом, бюрократія і відсутність побутових зручностей.
news-image

Щонайменше троє патрульних з київської поліції написали на Facebook критичні відгуки про організацію роботи нової служби, яка працює в столиці вже понад сто днів, передає «Єдність» із посиланням на ВВС.

Серед їхніх претензій – погане ставлення деяких керівників до підлеглих, брак роботи з персоналом, бюрократія і відсутність побутових зручностей.

За словами лейтенанта Богдана Пацканя, окремі керівники спілкуються "з підлеглими, як з бидлом".

З матом-перематом. Як жалюгідні і жлобські герої п’єс Леся Подерев’янського. Я не здивуюся, але мені буде дуже прикро, якщо через певний час патрульні почнуть так спілкуватися з громадянами – приклад нам такий показують, - пише поліціант.

Він також звертає увагу, що з особовим складом поліції не проводять стратегічну й тактичну роботу.

Конкретно, можу сказати по своїй роті і своєму батальйону. Ніяка робота не проводиться. Більшість того, що нам доводять у роті, цитую: "Пріуси не б’ємо, взятки не беремо, - пише він.

Його колега Сергій Колесников розповідає, що за сто днів роботи поліції патрульні не мають роздягалень, кімнат для зброї, тренувальних залів чи кімнат для роботи з документацією.

Він каже, що йому і колегам досі не видали другого комплекту форми.

Інший поліціант, Олександр Харченко, пише:

Станом на сьогодні з патрульними не укладено контракти про службу, відтак, по-хорошому, наше працевлаштування досі тримається на чесному слові.
Читайте також: Неспокійна ніч на Донбасі: терористи обстрілювали позиції українських військових