Політика
25 жовтня 2015
Яценюк повідомив основну проблему місцевих виборів
Прем'єр вважає, що каменем спотикання може стати підрахунок голосів.
news-image

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вважає, що основною проблемою місцевих виборів в Україні стане підрахунок голосів. Оскільки його політична сила "Народний фронт" участі у виборах не бере, від колег він очікує вирішення нагальних проблем на місцях, повідомляє «Єдність».

«Основна проблема, яка зараз буде - це підрахунок голосів», - сказав він журналістам після голосування на одній з виборчих дільниць в Києві.

Яценюк підкреслив, що в кабінці для голосування він перебував достатньо довго, адже хотів детально проаналізувати усю інформацію виборчого бюлетеня.

«І в мене склалося враження, що ніби як ми голосували за відкриті списки. А в результаті все-таки партійна приналежність превалює над персоною, яка йде від цієї партії », - додав він.

Наголошуючи на таємниці голосування, прем'єр-міністр відмовився повідомити журналістам, за кого він віддав свій голос на місцевих виборах.

«Це місцеві вибори, а не національні, тому від цих виборів я чекаю ремонту доріг, ремонту шкіл, ремонту лікарень і правильного використання місцевого бюджету, оскільки ми передали мільярдні ресурси на місцевий рівень», - резюмував прем'єр.