Події
26 жовтня 2015
Бойовик "ДНР" розповів, що Захарченко в минулому сидів за рекет (ВІДЕО)
Прихильник угруповання «ДНР», "воєнкор", який воював в батальйоні «Оплот», Сергій Десятниченко заявив, що ватажок бойовиків Олександр Захарченко сидів у в'язниці за рекет.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» з посиланням на "Донецкие новости".

Нагадаємо, що 7 вересня Десятниченко викрали в окупованому Донецьку, а 23 вересня був відпущений на свободу, 

Захарченко сидів за рекет, за вимагання. І коли я називав його кримінальником, я не помилявся, бо це мені розповідали, що сиділи з ним. Українська влада це знає, але замовчує. На всі запити відповідають: "Не втручатися". Тому що українська влада більше всіх зараз зацікавлена ​​в Захарченко. Подивіться, хто зараз повернувся в Донецьку область - це його куратор Рінат Ахметов, який активно закликав протистояти "ДНР", зараз ми йому все віддаємо назад. Питання у багатьох: А за що ми воювали? Що б цей олігарх отримав все, а ми сиділи з голою дупою? І Захарченко так на нього і не відповів, - розповів Десятниченко.

Він також розповів про своє ставлення до Захарченко та його оточення.

Я приїхав з гуманітарною місією. Люди дивилися мої репортажі, які я робив, служачи в Республіканської гвардії, яка належала Захарченко і фінансувалася з його кишені. Але коли там помінялися відносини, коли ми стали не ополченцями, а найманцями, і коли я зрозумів, що їм потрібні не добровольці, а найманці, я написав рапорт, - розповів Десятниченко.

Бойовик також заявив, що незаконна організація перенесла «вибори», тому що побоялася, що люди вже чекають українську армію і голосувати за «ДНР» не будуть.

Народ втомився від грабежів і мародерства від армії найманців ДНР, - вважає Десятниченко.
Читайте також: Захарченко вважає "русский мир" барвистим та живим (відео)