Суспільство
31 жовтня 2015
По центру Дніпропетровська їздять бронемашини з великокаліберними кулеметами
Фото демонструють користувачі соцмереж.
news-image

Мешканці Дніпропетровська розміщують у соцмережах фото бронетехніки, яка їздить вулицями мирного обласного центру. Появу бойових одиниць пов'язують з масовими обшуками у активістів, волонтерів та представників партії "УКРОП", які сталися 31 жовтня вранці, а також з таємничим затриманням Геннадія Корбана, передає «Єдність».

"Всі хто був на передовій підтвердять, на якому непотребі їздять наші підрозділи, в кращому випадку це подаровані волонтерами джипи і мікроавтобуси, далеко не першої свіжості, наспіх пофарбовані в зелений колір", - пише користувач Facebook Максим Іванішин.

Місцевих жителів вразили бойові машини у центрі міста, дехто навіть не на жарт злякався. Чому така новітня техніка бере участь у затриманні громадян представниками правоохоронних органів та СБУ - поки залишається невідомим.

"Що роблять у центрі мирного міста новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами, і по кому ви збираєтеся з них стріляти? Чому ця військова техніка не на фронті?" - ставить питання у соцмережі Іванишин, але сьогодні воно хвилює багатьох дніпропетровців.