Київ
2 листопада 2015
У Києві жінка вбила "залицяльника" (відео)
Жінці загрожує покарання - до двох років позбавлення волі.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м.Києві, 30-річна  жінка  близько 4-ї години  ранку  поверталася  від подруги.  Коли вона проходила біля  зупинки громадського транспорту, до неї підійшов незнайомець  і   запропонував  випити по чарці, передає  «Єдність».

Панянка відмовилася, пояснивши це тим, що знаходиться на третьому місяці вагітності. У результаті нетверезий «залицяльник» дістав із кишені ніж та, погрожуючи ним, став бити вагітну. Захищаючись, жінка перехопила ніж у нелюда та вдарила йогоу груди, - повідомили у прес-службі.

Зрозумівши, що накоїла, вона намагалася врятувати чоловіка, а потім,  перелякавшись, втекла. 

Близько 7-ї ранку на зупинці громадського  транспорту перехожі знайшли мертвого чоловіка  та зателефонували  у міліцію.

Правоохоронці встановили особу померлого: це - 43-річний киянин, який у минулому був засуджений за вбивство  дівчини у Оболонському районі столиці.

У ході оперативно-розшукових заходів  працівники  відділу карного  розшуку разом зі слідчими Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві затримали уродженку Дніпропетровської області. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 118 (Умисне  вбивство  при  перевищенні  меж необхідної оборони) КК України.   

Жінці загрожує покарання  - до двох років позбавлення волі.

Читайте також: У Львові чоловік спалив квартиру через паління у ліжку (відео)