Події
3 листопада 2015
На Одещині викрадачі автомобіля влаштували стрілянину по правоохоронцях (фото)
У відповідь міліціонери застосували табельну вогнепальну зброю.
news-image

Як повідомили у прес-службі Білгород-Дністровського МВ ГУМВС України в Одеській області, до міліції надійшло повідомлення про те, що вночі в селі Молога Білгород-Дністровського району невідома особа незаконно заволоділа автомобілем місцевого жителя, передає  «Єдність».

Оскільки зловмисникам на викраденому автомобілі вдалося втекти, правоохоронцями був введений план «Перехоплення».

Розшукуваний транспортний засіб рухався у бік с. Долинівка, коли його помітили працівники Державтоінспекції. На законну вимогу зупинитися водій не відреагував. Збільшивши швидкість, автомобіль почав тікати, а з його салону у бік правоохоронців пролунало декілька пострілів.

У відповідь на це, керуючись вимогами статті 15 Закону України «Про міліцію», правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю. В результаті перестрілки ніхто не постраждав.

Біля лісу в районі села Вигін зловмисникам вдалося відірватися від співробітників ДАІ, які його переслідували на службовому автомобілі. Залишивши автівку, правопорушники сховалися у лісових хащах.

 Під час огляду автомобіля, на якому пересувались зловмисники, виявлено обріз мисливської рушниці, патрони до нього та шапка з прорізями для очей.

Пошуки зловмисників тривають, за вчинене їм загрожує від дев’яти до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

Читайте також: Справа екс-керівників ДСНС Бочковського та Стоєцького щодо факту вимагання направлена до суду