Резонанс
6 листопада 2015
Карту місця катастрофи А321 складають за допомогою квадрокоптерів
Єгипетська влада дала експертам дозвіл на використання повітряних апаратів, незважаючи на те що місце катастрофи знаходиться в зоні АТО.
news-image

У північній частині Синайського півострова, де впав російський лайнер «Когалимавіа» продовжують роботу співробітники МНС і Слідчого комітету, повідомляє «Єдність» з посиланням на російські джерела. 

Фахівці вивезли всі тіла з району краху і тепер зайняті вивченням уламків літака і пошуком особистих речей пасажирів і екіпажа. Airbus впав у зоні, де єгипетські військові проводять АТО, однак фахівцям дозволили використовувати квадрокоптери. Під час недовгих польотів повітряних апаратів складається карта з положенням уламків літака.

Лайнер розвалився на одинадцять великих частин, але дрібні розкидані на території в 40 кілометрів. Фахівці за допомогою GPS-відзначають місце розташування уламків, щоб зрозуміти, як саме падав лайнер.

Нагадаємо, авіакатастрофа лайнера А321, що летів з Шарм-ель-Шейху до Санкт-Петербурга, сталася 31 жовтня над Синайським півостровом. На борту перебувало 224 людини, ніхто не вижив. 

Читайте також: Британські та американські спецслужби мають докази, що літак А321 підірвали терористи ІДІЛу