Світ
7 листопада 2015
Російські туроператори пропонують замість Єгипту тури в Таїланд, Мексику та Домінікану
Рейси до Єгипту терміново скасовують.
news-image

Провідні туроператори Росії, що працюють з Єгиптом, пропонують туристам взамін невикористаних єгипетських турів відпочинок в Туреччині, Індії, ОАЕ, Таїланді, В'єтнамі, Домініканcкій республіці, Мексиці. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає «Є!».

У пресі повідомляють,що, наприклад, з аеропортів Татарстану раніше виконувалося більше десяти рейсів на тиждень в Шарм-ель-Шейх і Хургаду, які зараз скасовані. За даними Держкомтуризму республіки, в Єгипті знаходяться близько 3,7 тис. туристів з Татарстану і деяких довколишніх регіонів.

«Робота ведеться в черговому режимі, постійно здійснюється інформування туристів. Сьогодні з Казані заявлений борт в Шарм-ель-Шейх (з вильотом в неділю) в 1:00 мск. Даний борт буде перенаправлений в Анталью. На даний момент збираються списки туристів, які згодні летіти в Анталью, де їм будуть пропонуватися відповідні категорії готелів », - цитує агентство представника компанії ANEX Tour в Казані Ільфата Давлетшина.

За його словами, тим, хто не згоден на відпочинок в Туреччині, пропонуються в якості альтернативи такі напрямки, як Таїланд, В'єтнам, Індія, Домінікана, Мексика.