Події
9 листопада 2015
У Добропіллі водії влаштували перегони з сумним фіналом (ФОТО)
Один із них врізався в стовп, інший налетів на нього ззаду.
news-image
8 листопада у Добропіллі на Донеччині сталася ДТП за участю водіїв двох легковиків, які влаштували перегони. Про це повідомила прес-служба МВС, пише «Є!».

В результаті один з водіїв врізався в стовп, інший учасник аварії налетів на нього ззаду. Обидва «гонщики» госпіталізовані, винуватцю пригоди загрожує до 3 років ув’язнення.

Аварія сталася близько 14.00 на проспекті Перемоги біля міської лікарні, водії пересувалися на «ВАЗ-2110» і «Daewoo Lanos».

Молоді люди пересувалися на своїх автомобілях з перевищенням швидкості, в результаті один з «гонщиків» не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Другий учасник ДТП не встиг зреагувати, щоб запобігти зіткненню, оскільки машини водіїв пересувалися на дуже маленькій дистанції один від одного, – йдеться в повідомленні.

Водіїв негайно доставили в лікарню для надання першої медичної допомоги, інших постраждалих на місці події не було.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Читайте також: "Пункт призначення" по-російські: труба зірвалась з крана на проїжджаючий автомобіль (ВІДЕО)