Політика
9 листопада 2015
Кандидат у мери Павлограда Тєрєхов заявив, що на нього можливо вчинили замах
Деякі версії аварії кандидат у мери спростував.
news-image

Кандидат у мери Павлограда від партії УКРОП Євген Тєрєхов заявив, що причиною масштабної автокатастрофи ймовірно став замах на вбивство. Про це колишній боєць АТО з позивним Титановий Джексон повідомив у Facebook, передає «Є!».

Тєрєхов розповів свою версію розвитку трагічних подій, спростувавши деяку інформацію, яка майже добу розповсюджувалась у ЗМІ.

«1. Машина належить хорошій людині. Моя в ремонті. Саме це врятувало мене !!! Упевнений, що такого зіткнення моя машина б не витримала; 2. Моя швидкість була від 90-100 км. Виконував маневр для обгону і опинився затиснутим між фурами "АТБ" і "Брусничка". Уникнув лобового зіткнення. Випадково це все сталося чи ні - впевнений, скоро ми дізнаємося. 3. У машині я був один; 4. Грошей в машині не було, як пишуть; 5. Я був абсолютно тверезий! Що підтвердила експертиза; 6. Пов'язано це з замахом ?! Припущення є ... Чорновіл, Кузьма-дуже дивно », - написав кандидат у мери.

Тєрєхов подякував усім, хто його підтримував. Він щиро вважає, що якщо вже доля вдруге рятує його від смерті, то на цій землі у нього особлива місія. Джексон запевнив, що продовжуватиме боротьбу.