Суспільство
10 листопада 2015
Роберт Де Ніро відкрив у Москві свій новий ресторан
Це другий ресторан актора у Росії.
news-image

Володар "Оскара" і "Золотого глобуса" Роберт Де Ніро відкрив у Москві свій новий ресторан, а також відповів на запитання журналістів, передає  «Є!».

Американський актор приїхав до Росії в якості співвласника мережі Nobu.
Роберт Де Ніро з'явився на червоній килимовій доріжці у Крокус Сіті Молла із запізненням майже на 1,5 години, а потім поспілкувався з пресою. Для виходу до публіки він вибрав джинси, синю майку і піджак. Актор знаходився в гарному настрої - він багато посміхався, жартував, проте на всі питання відповідав коротко.

У Де Ніро запитали, чи не хотів би він отримати російське громадянство.

Можливо, я б хотів отримати російське громадянство. Як ви розумієте, це складна ситуація, так що подивимося, поки не можна передбачити, - сказав актор.

Також у Де Ніро запитали, яку пораду він міг би дати російській молоді.

Я б хотів, щоб всі зібралися і займалися правильними речами, залишили в минулому нісенітниці і робили світ хорошим. Ми всі повинні об'єднається, щоб суперечки припинилися, нам потрібно працювати разом, - відповів артист.

Крім того, Де Ніро розповів, що любить пельмені, але сам їх готувати не вміє. У актора запитали, чому ще, крім ресторанного бізнесу, він хотів би присвячувати свій вільний час.

Я хотів би дуже багато чим зайнятися, але навряд чи на це буде час, - зауважив артист.

Де Ніро у 2009 році особисто відкрив на Великій Дмитрівці перший ресторан "Nobu" - московську філію великої мережі японських ресторанів.

Читайте також: Завтра до Києва завітає П'єр Рішар