Київ
11 листопада 2015
Два киянина знайомилися зі своїми жертвами через соціальні мережі
Молодики домовлялися про зустріч, а потім із застосуванням сили відбирали у потерпілих гроші та цінні речі.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції України у місті Києві, потерпілі знайомилися зі своїми кривдниками через всесвітню мережу Інтернет, передає «Є!».

Чоловіки у соцмережах домовлялися про зустріч, при цьому заздалегідь планували, як збагатитися за чужий рахунок. У темну пору доби хлопці приїжджали до своїх жертв. Господарі їх чекали, тому без вагань відчиняли двері.

У цей момент у квартиру вривалися невідомі чоловіки в масках на обличчі. Злодії, діючи спільно, зв’язували потерпілих та били їх. Після цього змушували проковтнути порошкоподібну речовину. Коли жертва ставала безпорадною, розбійники забирали мобільні телефони, грошові кошти, вироби із золота, техніку, - повідомили у відомстві.

За результатами кропіткої роботи оперативників зловмисників вдалося встановити.

Ними виявилися 22-річний киянин та 23-річний уродженець Київської області. Один із них раніше судимий за майнові злочини.

Злочинців затримали та обрали міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. На даний час підозрюваним загрожує відповідальність - до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. 

Читайте також: Вили як зброя. На Хмельниччині тесть заколов зятя.