Події
13 листопада 2015
У Держдумі РФ пропонують запровадити виїзні візи для росіян
У Держдумі Російської Федерації обговорюють можливість введення виїзних віз для громадян країни.
news-image

Про це заявив заступник голови Комітету Держдуми з конституційного законодавства і державного будівництва Вадим Соловйов, передає «Є!» з посиланням на "Говорит Москва".

Він зазначив, що до відома громадян РФ важливо донести повну інформацію про стан безпеки тих країн, які вони обирають для відпочинку.

За словами представника Держдуми, зараз обговорюються різні способи реалізувати цю ідею. Як повідомив Соловйов, одним з них може виявитися введення виїзних віз.

Зараз багато пропозицій запровадити виїзні візи. Офіційні чиновники МЗС і співробітники безпеки пояснять громадянину, чим він ризикує. І коли він вже отримав цю офіційну інформацію, розписується, що так, я все знаю, я в курсі справи, мене попередили, і, тим не менш, я наполягаю, йому потрібно дати можливість виїхати, - пояснив ситуацію Соловйов.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Раді Федерації РФ підтримують пропозицію заборонити польоти російських туристів до Туреччини та Тунісу і вважають, що турпотік можна переорієнтувати, замінивши згадані країни на Крим.

Читайте також: "Краще відпочивайте в Криму і на Кавказі" - у Росії заборонили польоти до Туреччини і Тунісу