Події
14 листопада 2015
Пожежу у харківському торговельному центрі ліквідовано
Причина займання поки не встановлена.
news-image

14 листопада о 9:20 зайнявся вогнем найбільший в Україні торговельний центр «Барабашово», що розташований у Харкові. За дві години пожежу було ліквідовано. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає «Є!».

"До гасіння пожежі залучено 85 чоловік особового складу та 23 одиниці основної та спеціальної техніки ГУ ДСНС у Харківській області. На місці події організовано штаб пожежогасіння та працює оперативна група Головного управління ДСНС у Харківській області. Ситуація перебуває на постійному контролі", – ідеться в повідомленні ДСНС.


Як стало відомо, вогнем були охоплені павільйони на загальній площі 2,5 тисячі квадратних метрів. Про причини займання поки не повідомляється. Жертви відсутні. У ДСНС розповідають, що за допомогою звернулася 29-річна жінка, яка отруїлася продуктами горіння. Стан її здоров'я лікарі оцінюють, як задовільний.

Як відомо, торговий центр «Барабашово» є найбільшим промислово-речовим ринком України, займає площу більше 75 гектарів. Це один з найбільших торгових центрів у Східній Європі.