Події
17 листопада 2015
У Дніпродзержинську злодійка грабувала чоловіків біля банкоматів
Жінка відслідковувала чоловіків напідпитку, коли ті намагалися зняти гроші з банкомату.
news-image

У Дніпродзержинську поліція затримала грабіжницю, яка промишляла біля банкоматів, передає «Є!» із посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції  в Дніпропетровській області.

Жінка відслідковувала чоловіків напідпитку, коли ті намагалися зняти гроші з банкомату. Після того, як чоловік вводив пін-код, грабіжниця сильно штовхала його, і поки власник картки опам’ятовувався, знімала всі гроші. Таким методом грабіжниця скористалася декілька разів, але жертви не спішили повідомляти про злочин до поліції, - йдеться в повідомленні відомства.

11 листопада у черговий раз підстерегла чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння підійшов до банкомату та почав вводити пін-код. Відштовхнувши його, жінка зняла з картки 1 тис. 880 гривень, але втекти з ними їй не вдалося. Численні свідки події та жертва затримали зловмисницю до приїзду поліцейських.

Грабіжницею виявилася 24-річна місцева жителька, мати чотирьох дітей. Усі викрадені гроші жінка витрачала на купівлю наркотиків.

Зловмисниці загрожує покарання за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж), що карається позбавленням волі строком від 4-х до 6 років. 

Читайте також: У Києві вибухнув Лексус (фото)