Спорт
18 листопада 2015
Як святкувала свою перемогу Збірна України (фото)
Збірна України вийшла на Євро-2016.
news-image

Наша команда потрапила в одну корзину зі збірною Росії та УЄФА не доведеться спеціально розводити команди по різних групах, передає «Є!».

Андрій Ярмоленко та інші члени Збірної України прокоментували історичний вихід команди на чемпіонат Європи в матчі проти Словенії.

"Одна мрія здійснилася. Радий, що зробили такий подарунок всій Україні. Я через нерви в цій грі вже напевно на 35 років виглядаю. Пропустили перший гол, багато втрачали біля власної штрафної зони м'ячів. Ми розуміли, що якщо заб'ємо словенцям, то гра закінчиться ", - сказав Ярмоленко.
"Вони багато провокували нас і грали некрасиво. Ми гідно оборонялися і мали моменти у другому таймі", - зазначив захисник збірної України Євген Хачериді.

Тимощук також розповів, що словенці діяли досить агресивно, а також провокували українців.

"Словенці краще почали? Так, вони діяли дуже агресивно. Була дуже важка гра. Трибуни їх гнали вперед, було багато провокацій. Добре, що ми витримали цей натиск.",- підкреслив Тимощук.

Форвард збірної України Євген Селезньов підсумував, що сьогодні яскравої гри не вийшло.

"Але ті емоції, сили і бажання ми віддали. У моїй кар'єрі було два відбору, ми не потрапили. Ми програли Греції і Франції. Такий випадок буває раз у житті, та й то не у кожного. Сьогодні ми вийшли. Я вважаю себе щасливою людиною, я з третьої спроби потрапив на Євро", - зазначив Євген.