Політика
22 листопада 2015
Власних енергоресурсів Криму вистачить на 30 діб
Світло споживачам до стабілізації ситуації будуть включати за графіком.
news-image

Ресурсів для автономного забезпечення Криму електроенергією вистачить мінімум на 30 діб. Про це за результатами засідання міжвідомчого штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, пов'язаної з відключенням подачі енергопостачання в Криму, заявив перший заступник голови російської Ради міністрів Криму Михайло Шеремет, повідомляє «Є!» з посиланням на Крым.Реалии.

"Всі служби працюють за спеціально розробленим алгоритмом, тому ніяких критичних проблем не передбачається. Але кримчанам все ж необхідно економно використовувати джерела електроживлення, особливо щодо електронагрівальних приладів», - цитує Шеремета управління інформаційної політики Мінінформ Криму.

Ситуацію з електропостачанням прокоментував міністр палива та енергетики Криму Сергій Єгоров. Він зазначив, що на 30% Крим здатен забезпечити себе електроенергією. Усі енергетичні об'єкти півострова, в тому числі мобільні газотурбінні електростанції, АТ «Кримтеплоелектроцентраль» працюють у штатному режимі.

Влада півострова розробляє графік електропостачання для населення, за яким найближчим часом будуть включати споживачам світло.