Світ
22 листопада 2015
У Киргизії люди постраждали під час аварійної посадки літака(фото)
Шестеро осіб потрапили до лікарні.
news-image

У результаті аварійної посадки літака «Боїнг-733» авіакомпанії AviaTraffic Company у місті Ош на півдні Киргизії постраждало шестеро осіб. Вони екстрено доставлені в Ошську обласну клінічну лікарню. Про це повідомляє головний лікар медичного закладу Шайирбек Сулайманов, передає «Є!» з посиланням на "Інтерфакс".

«Двом поставлений діагноз закрита черепно-мозкова травма, ще у двох забій, і в одного пасажира тупа травма живота, вагітна жінка була доставлена ​​з підозрою на загрозу викидня, але такої загрози немає», - сказав Сулейманов.

Повідомляється також, що прем'єр-міністр Киргизії Темір Сарієв скликав нараду через події з аварією літака. Серед причин екстреної посадки називають несприятливі погодні умови. Через надто густий туман літак викотився за  межі злітно-посадкової смуги, в результаті чого пошкодив стійки шасі та крило.

Здійснювати переліт на борту літака мали 153 пасажири та 6 членів екіпажу. За інформацією, серед пасажирів перебувало п'ятеро дітей у віці від двох до п'яти років. За попередніми даними, вони не постраждали.