Політика
22 листопада 2015
Співробітник СБУ, якого вдарив Парасюк, виявився учасником АТО
Василь Пісний отримав посвідчення учасника АТО одним з перших.
news-image

Заступник начальника головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василь Пісний має посвідчення учасника бойових дій. Отримав він його за три дні, які провів у зоні АТО. Про це повідомив народний депутат Володимир Парасюк, надавши відповідний депутатський запит, передає Укрінформ, пише«Є!».

"За наявною в Департаменті кадрового забезпечення Національної поліції інформацією, генерал-лейтенант Пісний Василь Михайлович безпосередньо брав участь у антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей з 30.07.2014 року по 02.08.2014 року", - сказав Парасюк.

Міжвідомча комісія з питань розгляду матеріалів про ветеранів війни та учасників АТО надала Пісному статус учасника бойових дій 18 грудня 2014 року. Посвідчення чиновник отримав 12 січня 2015 року, тобто одним з перших, зазначає нардеп.

Нагадаємо, на засіданні антикорупційного комітету позафракційний народний депутат Володимир Парасюк вдарив ногою заступника начальника головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василя Пісного. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.