Події
24 листопада 2015
Під Єкатеринбургом страйкуючі далекобійники побилися з поліцейськими
Під Єкатеринбургом сталася бійка страйкуючих далекобійників, що перекрили трасу, і співробітників ГИБДД, які намагалися звільнити дорогу.
news-image

Як повідомляє Ura.ru, далекобійники перекрили дорогу біля стоянки 30 км на Тюменському тракті тим, що стали по багато разів переходити дорогу, пише «Є!».

В акції брали участь близько 50 осіб. Вони ходили по пішохідному переходу, заважаючи руху автомобілів, через що, у підсумку, утворилася пробка.

Співробітники ДПС безуспішно намагалися перешкодити їм, після чого стали виштовхувати їх на узбіччя. Сталася бійка, один з водіїв на ім'я Володимир був затриманий.

Виданню 66.ru один з далекобійників сказав:

Це не перша акція протесту, яку ми проводимо. Але перша, в яку нам довелося так далеко від'їхати від міста. На жаль, нас не бачать і не чують в Москві. Люди доведені до відчаю. І якщо так все буде і далі, то нам доведеться їхати маршем на столицю.

Нагадаємо, далекобійники протестують проти введення системи оплати проїзду по федеральних трасах для машин масою понад 12 тонн «Платон». До 29 лютого тариф встановлений на рівні 1,53 рубля за кілометр пройденого шляху. 1 березня З 2016 року до 31 грудня 2018 року він складе рубля 3,06.

Читайте також: Російські програмісти створили сайт для протестуючих далекобійників