Шоу-біз та культура
25 листопада 2015
Співачка Жасмін розповіла про труднощі під час вагітності
Вона сподівається, що народиться син.
news-image

Співачка Жасмін нарешті підтвердила, що знову чекає малюка. Також вона зізналася, що її третя вагітність протікає не так спокійно, як їй би хотілося, повідомляє «Є!» з посиланням на російські ЗМІ.

Коли Жасмин з'явилася на «Новій хвилі» в жовтні зі злегка округлим животиком, всі заговорили про те, що вона чекає дитину. Днями співачка підтвердила, що знову вагітна, а також зізналася, що новина про це спочатку її шокувала.

«Я почала відчувати в собі якісь зміни: у мене з'явилися запаморочення - іноді думала, що втрачу свідомість, - вирішила, що це якась вірусна інфекція, - розповіла Жасмин в інтерв'ю журналу« 7 Днів ». - Ми тоді відпочивали з сім'єю на Кіпрі, і донька там прихворіла, у неї була висока температура. Ось я і подумала, що швидше за все заразилася від неї. І поїхала до лікаря в місто Пафос. Лікар мене оглянув і сказав, що це не хвороба, а вагітність. У мене був справжній шок!»

Деякий час Жасмин намагалася звикнути до цієї новини, навіть чоловікові нічого не говорила. А коли зважилася, то, за її словами, дуже його втішила.

Співачка зізналася, що нинішня вагітність протікає не так спокійно, як попередні. І якщо раніше вона вважала, що жінки в положенні придумують про такі нездужання як агресія, зміни в настрої, дивні харчові пристрасті, то тепер вона все це випробувала на собі.

«От мене зараз хлібом не годуй, дай з ким-небудь з'ясувати стосунки. Я тепер сильно втомлююся, і в мене часто болить то голова, то поперек. Або мене переслідують запахи, причому я одна їх відчуваю, інші - ні. Ну і смак в їжі дуже змінився. Я завжди обожнювала рибу, а тепер мене від одного її запаху вивертає назовні. І курку зовсім не можу їсти », - зазначила артистка.

Незабаром Жасмин збирається пройти УЗД, де зможе дізнатися стать дитини. Вона сподівається, що народиться син. Зірка мріє, що у нього будуть такі ж блакитні очі, як у її чоловіка Ілана Шора. Пара навіть ім'я придумала:

«Ми вирішили назвати його Мироном, на честь батька чоловіка. До речі, дочка ми назвали на честь моєї мами. Ми іноді з моїм татом навіть кличемо Маргаритку Мамус, мамусю, матусею ».

Термін пологів призначений на квітень. У співачки вже є 18-річний син Михайло і 3-річна донька Маргарита.