Політика
26 листопада 2015
Путін чекає від Ердогана вибачень та компенсації за збиття Су-24 (ВІДЕО)
Володимир Путін заявив, що Росія не чує виразних пояснень від вищого керівництва Туреччині.
news-image

Про це він заявив сьогодні в Олександрівському залі Великого Кремлівського палацу, де відбулася церемонія вручення вірчих грамот від послів 15 іноземних держав, повідомляє «Є!» з посиланням на російські джерела.

У своїй промові за підсумками церемонії президент РФ прокоментував ситуацію зі збитим ВПС Туреччини російським бомбардувальником Су-24.

Владимир Путін заявив, що Росія не чує ні виразних пояснень від вищого керівництва Туреччині, ні пропозицій з відшкодування шкоди і збитків, ні обіцянок покарати злочинців за вчинений злочин.

Створюється враження, що турецьке керівництво свідомо заганяє російсько-турецькі відносини в глухий кут. Ми шкодуємо про це, - зазначив президент.


Він також заявив, що вважає абсолютно незрозумілими зрадницькі удари в спину від тих, кого Росія вважала партнерами в боротьбі з тероризмом. Президент знову уточнив, що має на увазі інцидент зі збитим раніше турецькими ВПС російським бомбардувальником Су-24.

Президент РФ також натякнув, що деякі країни продовжують заробляти мільйони доларів на торгівлі нафтою, наркотиками та історичними цінностями, які постачають їм члени угруповання ІГ.

Читайте також: Дії Туреччини викликали холодну лють у Путіна - джерело в Кремлі