Суспільство
26 листопада 2015
"Путіну прилетіла "гібридна отвєточка" за Україну від Туреччини і НАТО" - російський експерт
Глава Росії вдосталь познущався над іншими країнами і тепер відчує відплату.
news-image

Про це пише російський експерт і фінансист Слава Рабинович у своєму акаунті в соцмережі «Фейсбук», передає «Є!».

В НАТО, фактично, сказали, що це не зовсім справа НАТО, тому що у Туреччині є право на самооборону, а акту війни немає. А Ердоган пішов далі і заявив, що про приналежність літака до російської авіації турецькі військові не знали. «Те, що літак належить РФ, стало зрозуміло тільки після того, як про це заявила російсьаі влада", - написав він.

Рабинович нагадує, що Путін вдосталь познущався над українцями і думав, що йому все це зійде з рук.

Путлер познущався над українцями вдосталь. Протягом півтора років він відбирав українські землі, прасував «Градами» Донбас, засилав «шахтарів» та інших «бурятів» на вантажівках і в танках. І в прямому ефірі по телевізору заявляв, що «російських військових на Україні немає». І хто збив МН-17 ми не знаємо і нас це не стосується, - пише експерт.
І ось, нарешті, прилетіла «гібридна ответочку», тільки не від України. Від Туреччини і НАТО. Путіна вже цілу добу возять фейсом об тейбл і ноузом по деск, а він не включається, тому що так само тупий, як його дерево Шойгу. І ця тактика НАТО розумна. І ця тактика продовжиться. Дивишся, і перекинуті в Сирію С-300 і С-400 до дна підуть, де-небудь ненароком. І тоді от така от Маргарита Сімоньян запитує Ердогана: «А що трапилося з нашим військовим вантажем?» А Реджеп Тайіп Ердоган такий: «Він потонув», - констатує Рабинович.
Читайте також: Дії Туреччини викликали холодну лють у Путіна - джерело в Кремлі