Суспільство
26 листопада 2015
Телеведуча Соломія Вітвіцька повідомила про онкохворобу близької людини
Вона запевняє, що вперше просить про допомогу для "своїх".
news-image

Відома телеведуча та волонтер Соломія Вітвіцька зізналася, що близька їй людина хвора на рак. Про це вона написала у Facebook, попросивши про допомогу, повідомляє «Є!».

Телеведуча повідомила, що захворіла громадянська дружина її рідного брата Северина. Познайомився він з нею в Криму у славнозвісній севастопольській частині Бельбек. Коли почалась анексія півострова, Маша виїхала разом із хлопцем до Миколаєва на нове місце дислокації, а згодом дізналась про хворобу.

"Вони ще не встигли обжитися чи подумати про весілля, як Маші поставити діагноз рак. Дали максимум кілька місяців. І все ж вони не опустили руки, а разом наполегливо борються та воюють з недугою уже рік. Лікарі дивуються та хвалять", - написала Вітвіцька.

Українські лікарі не беруться оперувати пухлину Марії, тому єдиний шанс врятувати дівчину - поїхати на лікування до Ізраїлю. Але операція й реабілітація закордоном кошутують 40 тис доларів, а цих коштів в родині немає.

"Зараз Маша у Одесі, в реанімації на переливанні крові. Щодня це теж коштує тисячі гривень. Звісно ж зарплата військового таких поворотів не передбачає. Я допомагаю як можу", - резюмує телеведуча.

Соломія Вітвіцька у своєму дописі надала реквізити картки, за якими можна надіслати допомогу. А також опублікувала фото Северина Вітвіцького та його красуні-дружини.