Шоу-біз та культура
27 листопада 2015
Внучка Софії Ротару показала брата-красеня (фото)
Соня Євдокименко вже досить відома дівчина в суспільстві.
news-image

22-х річний Анатолій Євдокименко займається музикою і володіє яскравою зовнішністю. А 14-річна Соня Євдокименко  вже досить відома дівчина в суспільстві. Кар'єру моделі їй допомагають будувати не тільки родинні зв'язки, але і хрещена мама - український дизайнер Лілія Пустовіт, яка зробила дівчину обличчям своєї нової колекції, повідомляє «Є!» з посиланням на російські ЗМІ.

А не так давно Соня стала офіційною знаменитістю, засвітившись в Москві на Балу дебютанток Tatler. До речі, захід відвідала вся родина Євдокименко, у тому числі і старший брат починаючої моделі - Анатолій.

 

Стосунки між братом і сестрою - по-справжньому дружні й теплі. Незважаючи на семирічну різницю у віці і різні країни проживання (Анатолій Євдокименко навчається в Лондоні), онуки Софії Ротару підтримують одне одного й намагаються часто бачитися.


Пару днів тому на своїй сторінці в Instagram Соня опублікувала зворушливе фото зі старшим братом і написала, що дуже за ним нудьгує. Передплатники оцінили Анатолія, і написали, що брат у дівчини цілком міг би працювати моделлю або актором - настільки він гарний.

Треба віддати належне хорошим генам онуків Ротару - і Соня, і Толя дійсно володіють яскравою зовнішністю і талантами. Як відомо, старший онук співачки займається музикою.