Київ
27 листопада 2015
Правоохоронці повернули киянину автівку ще до того, як він дізнався про її крадіжку ( фото, відео)
Молодики напідпитку задля розваги пограбували киянина і викрали транспортний засіб.
news-image

Як повідомили у прес-службі Нацполіції України в місті Києві, компанія молоді приїхала до столиці із Київської області в пошуках розваг, передає «Є!».

Як розповів однин зі свідків події, він із друзями розважався та вживав алкогольні напої.

Перебуваючи на території Шевченківського району Києва, троє його товаришів помітили хлопця та задля розваги вирішили заволодіти його майном. Юнаки підійшли до потерпілого та, погрожуючи фізичною розправою, відібрали в нього куртку, гроші, мобільний телефон, - повідомила прес-служба.

Після цього молодики винайняли квартиру в Солом’янському районі, де продовжили випивати.

Через якийсь час двоє з них вирушили до нічного магазину.

Дорогою 18-річний хлопець побачив припаркований автомобіль «ВАЗ 21011». Підійшовши до автівки, юнак розбив переднє бокове скло і сказав своєму 16-річному товаришу, щоби той заводив мотор. Викрадачі забрали друзів – і компанія поїхала на прогулянку нічним Києвом. На столичних вулицях їх і виявили працівники поліції, - йдеться в повідомленні прес-служби.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 186 (грабіж) та ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України. Зловмисникам оголошено про підозру.

Встановлено, що деякі учасники кримінального інциденту, попри свій юний вік (від 15-ти до 21-го року), і раніше вчиняли кримінальні правопорушення.

Слідство триває.