Події
30 листопада 2015
У Плотницького вважають Туку "вже покійником"
Бойовики говорять, що у голови обласної Луганської військово-цивільної адміністрації Георгія Туки у зв'язку із "уявними" замахами на нього вже почалася параноя.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на дані силовиків "ЛНР", розправи Тука боїться не безпідставно, оскільки крім війни з терористами чиновник бореться також із контрабандистами, робота яких пов'язана із високопосадовцями.

Тука - це така саперна лопатка. Нею можна копати і закопувати, рубати коріння і голови, але при цьому обов'язково буде маса негативу. І коли він зробить частину роботи, яку в Києві порахують достатньою, або накопичить критичну масу негативу, або просто буде потрібна жертва, перезавантаження або ще щось, то його тут же "зіллють". Він зручний, такий "упоротий хрестоносець" без мізків і докору. Тому Тука вже покійник, просто в силу відсутності політичного досвіду і недосвідченості в підкилимних іграх держслужби він про це почав здогадуватися тільки зараз і відразу запараноїв", - зазначаютьь терористи.

Бойовики вважають, що замахи на Туку, про які губернатор нещодавно заявив, "надумані".

Нагадаємо, на життя голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки було скоєно кілька замахів. У зв'язку з цим фахівці вважають необхідність посилити заходи безпеки.

Читайте також: Тука повідомив, що сталася ціла низка замахів на нього