Суспільство
2 грудня 2015
Аномальний снігопад паралізував Харків (ФОТО)
У Харкові з 1 по 2 грудня випало більше половини місячної норми опадів, снігопад повалив 528 дерев та знеструмив частину міста.
news-image
Про це пише «Є!» з посиланням на прес-службу Харківської міської ради.

Як повідомляється, в Комінтернівському районі без світла залишився один дитячий садок, у Київському - один дитсадок і кілька шкіл. У Ленінському районі сталося 13 поривів на лінії електропередачі міськсвітла і 24 пориви на районних електромережах.

Є пориви контактної мережі, створено оперативні бригади, які усувають неполадки і ремонтують мережу. Ми підключили і "Харківводоканал", і "Харківські теплові мережі" до прибирання повалених дерев, їх розпилювання та утилізації. Ситуація контрольована, працюємо з "Харківобленерго" з відновлення електрики в школах і дитячих садах, - повідомив заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

В установі запевнили, що вночі на вулицях міста працювала вся снігоприбиральна техніка, проїзд по центральних магістралях був забезпечений.У прибиранні від снігу прибудинкових територій задіяно близько 2 тисяч робітників.

Крім того міськрада відкрила гарячу лінію з прийому заявок у зв'язку з наслідками стихії.

Також у Департаменті інфраструктури додали, що були зафіксовані 54 затримки у русі міського наземного електротранспорту. На дорогах впало 24 дерева, сталося 18 обривів контактної мережі і відключення енергопостачання. На дорогах сталися п'ять ДТП без постраждалих.

Читайте також: На Прикарпатті через негоду знеструмлено 45 населених пунктів