Події
3 грудня 2015
Путін прибув до Криму дати людям світло і надію? (ВІДЕО)
Володимир Путін увечері в середу несподівано прибув до темного півострова.
news-image

Як повідомлялось, відразу з аеропорту Сімферополя Путін відправився до "Крименерго", де взяв участь у запуску першої нитки енергомоста на півострів, повідомляє «Є!».

Путін також у бесіді перед камерами з чиновниками окупованого півострова пообіцяв, що невдовзі Росія проведе газ з Кавказу до Крима, а також добудує теплоелектростанцію, що має забезпечити усі потреби кримчан.

На відео видно, що президент Росії нервує, розповідаючи про "рожеве" майбутнє півострова. Він також зазначає, що людей треба підготувати до перебоїв у подачі електроенергії.

Проте деякі експерти бачать в цьому  лише вдалий піар-хід від президента Росії напередодні традиційного звернення Путіна до федеральних зборів в Росії.

Нагадаємо, у ніч на 22 листопада був знеструмлений півострів після підриву опор ЛЕП, які йдуть з України. Енергосистема півострова працює в ізольованому режимі.

Призначений Кремлем "глава" Криму Сергій Аксьонов 27 листопада говорив, що енергоміст з Краснодарського краю може почати працювати на початку грудня. За планом перша черга енергомоста повинна бути введена до 20 грудня.

Читайте також: Путін запустив першу чергу енергомосту в Крим