Суспільство
4 грудня 2015
Не бажаючи відмовлятись від Туреччини і Єгипту, росіяни замовляють тури в українських турагенціях
Громадяни Російської Федерації активно купують тури в Туреччину і Єгипет в київських туристичних агентствах.
news-image

Про це "Острову" розповіли представники столичних турагентств, передає «Є!».

Російські туристи обходять рекомендації МЗС РФ не відвідувати Туреччину і Єгипет. Це як і раніше, одне з найпопулярніших напрямків. Росіяни не хочуть відмовляти собі у відпочинку, і тому звертаються до України, - повідомив менеджер одного з агентств.

За словами представника турфірми, росіяни "викручуються", і добираються до Києва в основному через Мінськ.

З Києва ми спокійно відправляємо їх в Туреччину або Єгипет. Ціни однакові. Бронюються тури легко, - розповів співрозмовник "Острова".

Інформацію про доступний для росіян бронюванні турів в Єгипет і до Туреччини через Україну підтвердили і в інших туристичних офісах.

При цьому, у столичних турфірмах не виключають, що у мандрівників з РФ по поверненню на батьківщину можуть виникнути проблеми.

Ми їх попереджаємо. Але поки що це нікого не зупинило. До того ж в Туреччині і в Єгипті їх приймають нормально, - відзначили в одному з київських турагентств.

Як повідомлялося раніше, 8 листопада президент Росії Володимир Путін підписав указ про припинення польотів з Росії до Єгипту у зв'язку з катастрофою російського лайнера А321 компанії "Когалимавіа" над Синайським півостровом. Чартерні повітряні перевезення між Росією і Туреччини потрапили під заборону в рамках введених Москвою санкцій проти Анкари.

Читайте також: Російські туристичні агенції припиняють продаж турів до Туреччини