Київ
7 грудня 2015
Киянка на власному подвір'ї затримала крадійку
Зловмисниця, не звертаючи уваги на господиню, що працювала на городі, зайшла до будинку та поцупила речі.
news-image

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку речей із приватного будинку. Також заявниця попередила, що злодійка затримана, тому просить негайно направити наряд поліції, передає «Є!» із посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції.

Зайшовши на подвір’я, дівчина побачила господиню, яка працювала на городі. Не звертаючи на неї уваги, зайшла до будинку та викрала шубу і пальто, які висіли в передпокої. Одяг вона винесла на вулицю, а потім повернулася в будинок, аби поцупити сумку та гаманець. У цей момент зловмисниця зустрілася із власницею речей, - йдеться у повідомленні відомства.

Приїхавши на місце пригоди, правоохоронці опитали заявницю, провели огляд місця події та доставили жінку, на яку вказувала потерпіла, до столичного управління поліції.

У скоєному жінка зізналася.

Наразі дівчині оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15 ч.3 ст. 185, ч.3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Зловмисниця затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.