Політика
9 грудня 2015
Саакашвілі відповів на "істеричні нападки" на нього
Очільник Одещини пояснив ситуацію з орендою Центру обслуговування громадян, в чому звинувачують його опоненти.
news-image

Про це він написав сьогодні у Фейсбуці, передає «Є!».

Як я і очікував, після моєї доповіді в неділю на нас почалися істеричні нападки. Нова хвиля наклепу стосується договору оренди Центру обслуговування громадян. Канали Коломойського та інших олігархів стверджують, що ми заплатили за оренду вже 9 млн. гривень. Насправді 9 млн. гривень включають в себе плату за дуже швидкий і якісний ремонт, а орендна плата за краще офісне примiщення Одеси в 1649 кв. м2. складає всього 1 млн. гривень на рік. Це означає, що ремонт обійшовся в 200 $ за квадратний метр, а оренда обходиться в 2 $ за квадратний метр. Можна з упевненістю сказати, що що це найнижчі тарифи по всій країні. Так буває, коли ми не крадемо і іншим не даємо красти, - пояснив ситуацію Міхеїл Саакашвілі.

Він також пояснив, що подібні нападки на нього і його команду обумовлені шаленою протидією українських корупціонерів.

Місцеві та київські корупцiонери використовують для атак ціну оренди Центру обслуговування громадян абсолютно не випадково, цей Центр запровадив абсолютно новий стандарт вiдношення до людей: без хабарів і бюрократiйноi волокiти. Це означає, що якщо цей досвід буде поширюватися на всю країну, то у багатьох не залишиться годівниці, - пише Саакашвілі.

Нагадаємо, у неділю Саакашвілі оприлюднив список головних корупціонерів країни, де фігурували прізвища Ахметова, Коломойського, Фірташа, а відповідальним за існування подібного свавілля у постмайданівський період він вважає Яценюка.

Читайте також: Мій попередник забрав із собою 45 броньованих машин, - Саакашвілі про корупцію(фото)